fbpx

Gelaatsverzorging

Anesi Lab Institute

Tijdens de eerste verzorging wordt er steeds een huidanalyse gedaan, zodat de behandeling en het advies op maat is van jouw huidtype en wensen.

Aqua Vital Hydratatie & Detox

Intensieve hydratatie voor alle huidtypes en leeftijden, zeker voor de vochtarme huidtypes. De ultieme dorstlesser voor de huid, om deze in optimale conditie te houden.

Aqua Vital Dermo Peel Expert

Dermo Peel Expert is een fruitzuurpeeling, een natuurlijk alternatief voor microdermabrasie. Verwijdert tot 10 x meer dode huidcellen!

Harmonie

Voor een gevoelige en reactieve huid. De aanwezige bestanddelen brengen de huid in balans, verhoogt de natuurlijke weerstand en verbetert de microcirculatie zodat de huid er weer comfortabel en stralend uitziet.

Cellular 3

Een anti-age behandeling die de drie bewezen oorzaken van huidveroudering bestrijdt met een zichtbare vermindering van de volgende symptomen: rimpels, vale huid, pigmentvlekken, oneven textuur, gevoeligheid, …

Dermo contrôle

Talg regulerende behandeling zonder detergenten voor het beperken en verbeteren van littekenweefsel en het corrigeren van de natuurlijke bacteriële huidflora.

3C Vitamin Glow

Vitamine C helpt bij het natuurlijke regeneratieproces van de huid om de teint en helderheid van de huid te verbeteren. Vitamine C stimuleert ook de collageensynthese om de huid soepel te houden en er jonger uit te laten zien.

Luminosity

“Hyperpigmentatie” Deze verzorging bevat actieve ingrediënten die de ongelijke productie van melanine remmen en de huid een egale, heldere teint bezorgen tot op celniveau!  Behandelt o.a. zonnevlekken, sproetjes, ouderdomsvlekken en melasme (zwangerschapsmasker). 

Epigenesse

Deze verzorging bevat actieve ingrediënten en diep voedende oliën die de zichtbaar ouder wordende huid nieuw leven in blazen. Deze verbetert onmiddellijk de huidtextuur, vermindert rimpels en zorgt voor een gezonde, onberispelijke teint en langdurige resultaten.

ANESI beauté is een exclusief en Spaans huidverzorgingsmerk voorbehouden aan de beauty professional en wordt al 30 jaar wereldwijd gebruikt. Het is echte Spaanse passie uit Madrid met een brede range aan krachtige vernieuwende actieve ingrediënten en efficiënte formules die worden ontwikkeld in eigen laboratoria. Het gehele productie proces is continu onderhevig aan uitgebreide kwaliteitscontroles. ANESI cosmetica combineert technologieën met speciale protocollen waarmee u unieke belevingen creëert en zichtbaar de huid verbeterd.
Voor salongebruik heeft Anesi diverse speciaal behandelingen en producten in het assortiment voor verschillende huidtypen die allen individueel zijn verpakt voor optimale hygiëne. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat uw klant de behandeling thuis voortzet met de juiste producten, hiervoor heeft Anesi een uitgebreid scala aan verkoopproducten. Alle producten zijn uitermate zacht en dierproefvrij.

Producten bekijken
 

Adres

Heike 29,
2811 Hombeek
Bekijk route

Contact

0499 40 40 73
martine@beauty-plus.be