fbpx

Wimpers & Wenkbrauwen

Browmapping

Goed gedefinieerde wenkbrauwen maken elk gezicht mooier. BeautyPlus helpt jouw wenkbrauwen in perfecte shape aangepast aan jouw gezichtsvorm te krijgen.De wenkbrauwen worden door middel van browmapping in de juiste vorm gebracht. Met wax en pincet gaan we de overtollige haartjes verwijderen om  zo de wenkbrauwen in shape te krijgen.

Verven wenkbrauwen

Een minimale inspanning om jouw gezicht een frisse uitstraling te geven. BeautyPlus zorgt voor volle wenkbrauwen met aangepaste kleur. 

Verven wimpers

Het laten verven van jouw wimpers geeft je meteen een frisse uitstraling. En dit zonder een spoortje make-up. ‘S ochtends bespaar je tijd en je make-up loopt niet uit tijdens het sporten of op een zonnige stranddag.

Wimperlifting

Wimperlifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder valse wimpers. Je natuurlijke wimpers worden dus gelift en zo krijg je een open blik met lange, volumineuze en perfect gesepareerde wimpers.

Henna brows

Wil je graag mooie wenkbrauwen in een naturelle tint die perfect bij je gezicht past? Dan is brow henna iets voor jou!

Brow Lamination

Bij Brow lamination worden de wenkbrauwen door gebruik te maken van speciaal hiervoor ontwikkelde lotions in een bepaalde richting en vorm geplaatst die een paar weken blijft zitten.

Adres

Heike 29,
2811 Hombeek
Bekijk route

Contact

0499 40 40 73
martine@beauty-plus.be