fbpx

3C Vitamin Glow

Wat

3C Vitamin Glow, voor een stralende, energieke en gezonde teint.

Antioxidanten zijn noodzakelijke voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft om te functioneren en gezond te blijven. Vitamine C is een krachtig antioxidant en heeft verschillende belangrijke functies, waaronder het beschermen van cellen om ze gezond te houden, het helpen in stand houden van gezonde bloedvaten, botten en kraakbeen en het helpen bij wondgenezing.

Met zijn krachtige antioxiderende eigenschappen speelt vitamine C een vitale rol bij het neutraliseren van vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor het beschadigen van cellen. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten helpen ons de schade door vrije radicalen te bestrijden en uitwendig aangebrachte antioxidanten helpen onze huid dagelijkse agressors zoals UV en milieuvervuiling, die de activiteit van vrije radicalen verhogen, te neutraliseren.

Vitamine C helpt bij het natuurlijke regeneratieproces van de huid om de teint en helderheid van de huid te verbeteren. Vitamine C stimuleert ook de collageensynthese om de huid soepel te houden en er jonger uit te laten zien.

Behandeling (50min)

3C Vitamin Glow professionele behandeling is een krachtige antioxidant gezichtsbehandeling om de teint te verhelderen en een energieboost te geven. Deze gezichtsbehandeling is geformuleerd met drievoudige vitamine C voor maximale werkzaamheid, een huidverfijnende en verhelderende AHA Peel en een oxygenerend Bubble Mask v oor een snel huidherstel en een stralende teint.

Zorgt voor een gezonde, levendige teint

Verbant een doffe en weinig stralende huid

Verbetert de huidtextuur en ongelijkmatige teint

Voorkomt en herstelt schade door de zon

Beschermt tegen vroegt ijdige huidveroudering veroorzaakt door schadelijke vrije radicalen

Zeer geschikt voor speciale gelegenheden waarbij een stralende huid een must is!

Adres

Heike 29,
2811 Hombeek
Bekijk route

Contact

0499 40 40 73
martine@beauty-plus.be