fbpx

Dermo Needling

Wat

Micronaald therapie is gebaseerd op het verwekken van een natuurlijk proces van regeneratie, dankzij het creëren van microscopische prikjes. Het stimuleert een versneld herstelweefsel proces, wat leidt tot huid verjonging, vermindering van littekens en elimineert de huid verkleuringen.

Behandeling (45min)

Dermoroller therapie

Huid vernieuwen

Prijs € 75,00
Kuur (6 behandelingen) om de 5 weken € 400,00

Het natuurlijk vernieuwen van de huid kost tijd!

Uw huid te vaak needlen zal u niet betere resultaten geven. Waarom niet? Denk er eens over na, het is hetzelfde als wanneer u uw vinger snijdt, het heeft tijd nodig om te genezen. De kleine wondjes gecreëerd door de dermaroller tijdens de huidneedling hebben ook tijd nodig om te genezen en om collageen op te bouwen. Zelfs als ze zo veel kleiner zijn dan een meswond, heeft uw lichaam nog steeds tijd nodig voor het natuurlijke huidgenezingsproces.
Daarom raden wij deze zeker aan om in kuurvorm te doen.

Huidvernieuwing en het opbouwen van nieuw collageen duurt ongeveer tot 40 dagen na de needling. Dit is ook de belangrijkste periode die u in gedachten moet houden wanneer u beslist hoe vaak u een dermaroller moet gebruiken.

Uw huid behandelen na needling.

Soms kan uw huid rood worden na needling, net zoals na een verbranding door de zon. Het kan ook gevoelig worden of licht gezwollen raken na de behandeling. Dit is heel normaal. Houdt uw behandelde huid goed gehydrateerd door bijvoorbeeld onze serum te gebruiken en vermijd direct zonlicht.

Doordat de naaldjes gaatjes maken in uw huid wordt het regeneratieproces in uw huid gestimuleerd en zal de huid dikker worden.

 

Precies wat uw huid nodig heeft om rimpels en littekens te wissen! Dermaroller therapie is een behandeling waarbij de huid gestimuleerd wordt zichzelf te verbeteren.

Naarmate wij ouder worden verliest de huid zijn stevigheid doordat de collageen en elastine in de huid afneemt. Hierdoor ontstaan rimpeltjes. Door invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, komen er vlekjes op de huid. Deze tekenen van ouderdom kunnen zeer goed behandeld worden met de Dermaroller. Dermaroller therapie is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van micro-chirurgische naaldjes.

De Dermaroller maakt duizenden microscopisch kleine gaatjes in de huid waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuw collageen en elastine aan te maken. De gaatjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten die op de huid worden gebracht beter in de huid doordringen en dus beter worden opgenomen. De huid voelt steviger, gladder en gezonder. Hierdoor verminderen rimpels en fijne lijntjes. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verbeteren van de verouderde- en zon beschadigde huid, een grauwe huid, een verslapte huid, acne littekens of andersoortige littekens, rimpels en lijntjes in gezicht.

Thuisgebruik*

Adres

Heike 29,
2811 Hombeek
Bekijk route

Contact

0499 40 40 73
martine@beauty-plus.be