fbpx

Het gelaatsmerk Anesi

Huidverbetering

Anesi betekent “je comfortabel voelen” in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt. Anesi combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde biotechnische formules voor een uniek en ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen in de huid.

Voor alle huidtypen en huidproblemen heeft ANESI een productlijn opgesteld.

Anesi Lab Institute

Aqua Vital Hydratatie & Detox

Aqua Vital Dermo Peel Expert

Harmonie

Cellular 3

Dermo contrôle

Dermo Needling

ANESI beauté is een exclusief en Spaans huidverzorgingsmerk voorbehouden aan de beauty professional. Het is echte Spaanse passie uit Madrid met een brede range aan krachtige vernieuwende actieve ingrediënten en efficiënte formules die worden ontwikkeld in eigen laboratoria. Het gehele productie proces is continu onderhevig aan uitgebreide kwaliteitscontroles. ANESI cosmetica combineert technologieën met speciale protocollen waarmee u unieke belevingen creëert en zichtbaar de huid verbeterd.

Voor salongebruik heeft Anesi diverse speciaal behandelingen en producten in het assortiment voor verschillende huidtypen die allen individueel zijn verpakt voor optimale hygiëne. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je de behandeling thuis voortzet met de juiste producten, hiervoor heeft Anesi een uitgebreid scala aan verkoopproducten. Alle producten zijn uitermate zacht en dierproefvrij en ook te verkrijgen bij BeautyPlus.

Wil je jouw huid laten stralen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder met de juiste behandeling voor jouw huidtype.