fbpx

Maak je lichaam summerproof met onze 5 tips!

Het kersverse lenteweer heeft ons alvast heerlijk verrast. Dit doet ons alleen maar meer uitkijken naar de zomer. We laten de winter dus voorlopig achter ons. Daarom moet jij de juiste voorbereidingen treffen om de komende maanden summerproof te starten! Met onze 5 tips ben jij straks méér dan klaar voor de zomer.

Smeer voldoende zonnecrème

De lente is in het land. Dit betekent (hopelijk) veel vitamine D door een dagelijkse dosis zonnestralen. Het is belangrijk om je huid te allen tijde goed te beschermen tegen de zon. Dit kan je het best doen met een SPF30 of SPF50. Het verschil tussen beide is niet erg groot. Een SPF50 zal je net wat langer beschermen tegen de zon en houdt 96% van de UV-stralen tegen. Terwijl SPF30 dit doet voor 95%. En maak je geen zorgen, je huid zal nog steeds mooi bruin kleuren ondanks de juiste bescherming.

Dit hoef je trouwens niet enkel te doen als de zon fel schijnt. Aangeraden is om dagelijks een kleine dosis zonnecrème aan te brengen. 

Zomer op je nagels

Weg met de maandelijkse dosis bordeaux en zwart op je nagels. Het is tijd voor hippe zomerkleuren om je nagels op te fleuren. Werk je graag af met een leuke nailart? Wel, dan ben je ook nog eens helemaal mee met de laatste trends!

Een verwenbeurt voor je gelaat

Je huid heeft soms nood aan een diepe reiniging. Zo verdwijnen alle afvalstoffen uit je huid en zal je gelaat zachter en strakker aanvoelen. Het gaat hierbij niet enkel om een intensieve reiniging, maar is ook de ideale manier om jezelf even in de watten te leggen.

De juiste voetverzorging

De lente zorgt er voor dat we onze voeten weer in de mooiste sandalen of slippers willen steken. Door de hevige koude van de winter zijn je voeten vaak uitgeput na de wintermaanden. Het is daarom belangrijk om je voeten te verwennen met een pedicure.

Een succesvolle waxbeurt

Nu we ons mooiste kleedje weer uit de kast willen halen, is het tijd om komaf te maken met het winterdonsje op jouw benen. Zorg voor een snelle en frisse look met een waxbeurt, zo ben je in een vingerknip verlost van dat wintersouvenir.

Heb je geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Wij bij Beautyplus helpen je graag verder met diverse behandelingen en producten. Kom gerust eens langs of neem een kijkje op de website!