fbpx

Het ideale moederdagcadeau

Moederdag: een dag waarop mama, plusmama en/ of oma worden gevierd. Weet jij niet wat kopen? Je mama gaat hoogstwaarschijnlijk erg blij zijn met een van deze leuke cadeau-ideeën.

Verwennerij

Me-time is misschien wel een van de belangrijkste momenten in een week, maand, jaar, … Schoonheidsbehandelingen staan daar bij vele hoog in de ranking. Het is zalig om je te laten verwennen en er achteraf ook écht de effecten van te ondervinden.

Ben je op zoek naar een moederdagscadeau waar je sowieso mee zal scoren? Kies dan bijvoorbeeld voor een gelaatsverzorging. Dat betekent +/- een uurtje volop ontspannen met een heerlijk resultaat van je gelaat achteraf.

Smeer meer

Een goede huidverzorging is essentieel voor jong en oud. Een of meerdere producten vormen daardoor een goed en nuttig cadeau. Het verzorgen van je gelaat is belangrijk voor een mooie veroudering van de huid, maar vergeet ook zeker de rest van je lichaam niet te voorzien van de nodige dosis hydratatie.

De producten van Anesi zorgen voor een zichtbare huidverbetering én ontspanning! Wat wil je nog meer?

Play it safe

Weet je niet helemaal zeker waar je jouw mama een plezier mee kan doen? Speel dan op safe met een cadeaubon. Bij Beauty+ zijn de cadeaubonnen onder andere digitaal verkrijgbaar. Ben je meer fan van een fysiek cadeau? Dan voorzien wij ook cadeaubonnen in een mooie verpakking. Zo kan er zelf gekozen worden welke invulling de bon krijgt.

Heb je nood aan een goed cadeau, maar weet je niet goed waar te beginnen? Contacteer me gerust voor meer informatie. Wij geven jou het juiste advies voor een ideaal cadeau.