fbpx

Enkele pedicuretips voor de zomer!

Het is weer zomer! Tijd om door de straten te pronken met open sandaaltjes en mooi verzorgde voeten. Voor dat eerste moet je in de winkel of je schoenkast zijn, voor dat andere kan je bij Beautyplus terecht! Wat hebben jouw voeten nu juist nodig om te stralen?

1. Laat je voeten eens onder handen nemen

Een uitgebreide pedicure doet wonderen! Zijn je voeten nog niet helemaal hersteld van de winter? Dan is het aangeraden om een scrub toe te passen. Dit kan je gemakkelijk even zelf doen. Wist je trouwens dat je een scrub ook zelf kan maken?

Vervolgens kan een bezoek aan je schoonheidsspecialiste ook wonderen doen. Geen nagel te gek, we helpen elk deel van je voet naar een nieuw leven of een goed herstel van kwaaltjes. Laat de eeltlaag op je voeten wegnemen, zodat ze weer helemaal als nieuw zijn. Vergeet dit zeker na de zomer niet te herhalen, want je voeten kunnen ook erg afzien tijdens deze periode.

2. Zorg voor voldoende hydratatie

Zowel in de zomer als winter, zien je voeten vaak af net zoals de rest van je lichaam. Door de warmte drogen je voeten uit, waarbij het belangrijk is om ze voldoende te hydrateren met een vettige crème. Dit kan je echt nooit te veel doen! Waarom niet dagelijks? Het voelt heerlijk aan.

3. Kies een leuk kleurtje

Als je dan toch even een bezoekje brengt aan je favoriete salon, waarom niet ineens kiezen voor een fleurig kleurtje op je tenen. Dit geeft een boost in je zelfvertrouwen, en zal je helemaal overtuigen om die sandalen aan te trekken!

Is er iets waarbij we je kunnen helpen? Aarzel dan niet me te contacteren of maak een afspraak via de website!