fbpx

Verzorg jezelf op vakantie

Vertrek je binnenkort op vakantie? Vergeet niet dat jouw zelfzorg blijft doorlopen, ook op vakantie. Neem ook daar voldoende tijd om een aantal zaken te onderhouden. Wij sommen de belangrijkste graag even voor je op:

1. Reinig je huid

Net op vakantie, is dit meer dan ooit nodig. Je huid zal ongetwijfeld harder afzien door de warmere temperaturen op jouw vakantiebestemming. Vergeet je dagelijkse skincare-routine dus zeker niet over te slaan!

2. Smeren smeren smeren

Dit kunnen we niet genoeg herhalen, zonnecrème smeren is essentieel. Het zou normaal tot je dagelijkse routine moeten behoren, maar zeker op vakantie is dit belangrijker dan ooit. Vergeet je dus niet regelmatig (+/- om de 2 uur) in te smeren met een goede laag, in een toepasselijke SPF.

3. Verzorg je nagels

Warmte zorgt voor een snellere groei van je nagels. Daarnaast is de luchtvochtigheid ook een heel pak hoger in de zomer. Beide factoren zorgen ervoor dat je nagels het zwaar te verduren krijgen in de zomer. Verzorg ze dus voldoende, vijl ze bij waar nodig en smeer ze, samen met je handen, in met een hydraterende crème.

4. Vergeet je haar niet

Een beetje uit mijn comfortzone, maar vergeet bij de verzorging van je huid en nagels, ook zeker je haar niet voldoende te verzorgen. Naast al de rest, krijgt ook je haar te maken met warme temperaturen en chloor. Voorzie dus een maskertje dat je haar de nodige bescherming biedt.

Is er iets waarbij we je kunnen helpen? Aarzel dan niet me te contacteren of maak een afspraak via de website!