fbpx

Hoe kan ik jouw wenkbrauwen mooier maken?

Je wenkbrauwen: niet alleen een functioneel iets! Ze bepalen ook een groot deel van je gezichtsuitdrukking. De juiste vorm en kleur van je wenkbrauwen doen heel wat voor je uitstraling. Ik help je graag bij het mooi maken van je wenkbrauwen via verschillende behandelingen.

Ga voor de meest ideale vorm

Elk gezicht is anders en heeft zijn eigen vorm en gelaatstrekken. Voor elk gezicht is er de meest ideale wenkbrauw. Met behulp van browmapping meet ik deze ideale vorm uit, op basis van jouw unieke gezichtseigenschappen.

Daarnaast zorg ik er ook voor dat beide wenkbrauwen gelijk zijn voor het mooiste resultaat.

Bovendien kan ik je wenkbrauwen met behulp van speciaal ontwikkelde lotions in de meest ideale richting en vorm plaatsen, en dit voor een langere tijd. 

Het resultaat van deze brow lamination blijft zo’n 6 weken, afhankelijk van de haargroeicyclus. Een leuk extraatje: dun begroeide wenkbrauwen kunnen op die manier voller ogen en je kan er een strakke of net ‘bushy’ look mee creëren.

Geniet voor langere tijd van een kleurtje

Kleur je je wenkbrauwen graag wat bij maar heb je geen zin of tijd om dit elke dag met make-up te doen? Of heb je schrik dat deze make-up doorheen de dag uitloopt of vervaagt?

Dan kan je bij BeautyPlus terecht voor een kleuring van je wenkbrauwen.

Samen bepalen we de ideale kleur van de haartjes, waarna ik je wenkbrauwen verf. Deze kleuring blijft zo’n 3 à 4 weken. Zo ben je even gerust en bespaar je heel wat tijd ’s morgens! 

En wist je dat ik je wenkbrauwen ook kan kleuren met brow henna? Dit is een product op basis van Indiase henna waaraan kleurpigmenten werden toegevoegd. De henna trekt snel in in de huid, zodat je geen uren hoeft te wachten.

 

Henna brows blijven zo’n 5 à 14 dagen. Hoe minder je je haartjes nat maakt of reinigt, hoe langer de henna zal blijven zitten.

Bekijk alle behandelingen of contacteer me voor meer info. Ik help je graag!